contact facebook
home
Photo Graphics Art

About...

Niets kan tippen aan het fotograferen van een sierlijke boeg die met getrimde zeilen recht op je af komt. Hoe meer wind en hoe hoger de golven, hoe groter de voldoening als je met je verkleumde vingers het haarscherpe resultaat kan bekijken. Deze interactie van techniek, snelheid en volharding maakt van iedere photoshoot op het water een avontuur, en is voor mij dan ook het summum binnen de actiefotografie.

Onder de naam Batur, wat in het IJslands 'boot' betekent, ben ik dan ook dit project opgestart waarbij ik mijn passie voor het varen en de fotografie professioneel in beeld wil brengen.

Hierbij werk ik samen met verschillende partners zoals KYCN Nieuwpoort, VYN, RBSC, UK Sails, FlexiSailing, Wavekarting, Nuquest Events, Captains of Industry, Sailors For Events, Watertaxi enz. en word mijn werk ook gepubliceerd in magazines als Varen en Yachting Sud.

Aangezien ik door mijn werk als docent digitale fotografie/beeldverwerking niet altijd telefonisch bereikbaar ben, kan je mij het best contacteren via >> contact

Tot binnenkort op het water...

foto: Souvigne Jerry - YachtCrew.lu